Seksi model, Ronaldo ve Messi'yi geride bıraktı!

Geçtiğimiz haftalarda dünyanın en genç milyarderi unvanını Alexandra Andresen'e kaptıran Kylie Jenner, bu kez başka bir listede zirveye yerleşti. Forbes dergisinin geleneksel en çok para ödenen ünlü listesinde ilk sıraya yerleşen Jenner, Cristiano Ronaldo ve Lonel Messi gibi isimleri geride bıraktı.

Yaşam Yayın: 06 Haziran 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 06.06.2020 09:26:06
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1927 okunma
Google News

Forbes dergisi, dünyanın en genç milyarderi unvanını geçtiğimiz haftalarda kaybeden 22 yaşındaki Kylie Jenner, tarafından başka bir listeye yerleştirdi. Jenner, derginin geleneksel olarak düzenlediği "en çok para ödenen ünlü listesinde" zirveye yerleşti.

 

RONALDO VE MESSİ'Yİ GERİDE BIRAKTI

 

22 yaşındaki Jenner, Forbes dergisinin geleneksel en çok para ödenen ünlü listesinde ilk sıraya yerleşti. Kendi kurduğu bir kozmetik şirketinin sahibi olan Kylie Jenner, sıralamada eniştesi Kanye West'in yanı sıra Roger Federer, Cristiano Ronaldo, Lionel Messi gibi isimleri de geride bıraktı.

 

590 MİLYON DOLAR HARCAMA YAPTI

 

Forbes dergisi Kylie Jenner'ın geçen yıl 590 milyon dolar harcama yaptığını da yazdı.

 

KENDİ ÇABASIYLA SERVET YAPAN EN GENÇ MİLYARDER

 

Kylie Jenner, bu yıl ve geçen yıl Forbes dergisinin kendi çabasıyla servet yapan en genç milyarder unvanını kazınmıştı. Fakat daha sonra gelirleriyle ilgili belgelerde tahrifat yaptığı ortaya çıkınca bu unvanı elinden alınmıştı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.