Ünlü türkücü canlı yayında gözyaşlarına boğuldu! Yardım için Kızılay'a başvurdum

Müzisyen Hilal Özdemir, Kanal D'de yayınlanan "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programına konuk oldu. Zor durumda olduğunu söyleyen Özdemir, yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarına boğuldu.

Yaşam Yayın: 23 Mayıs 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 23.05.2020 15:04:19
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
1760 okunma
Google News

İşte Hilal Özdemir'in pandemi sürecinde yaşadıkları...

 

"Kızılaya başvurdum yardım geldi ama erzak 10 gün yetti. Evde hiçbir şey kalmamıştı mahalle muhtarına başvurdum. Hayatın gerçeği bu. Sanatçı olmam rahat geçindiğim anlamına gelmiyor. Bu pandemi sürecinde çocuklarıma bakmaya çalışıyorum. Kiramı ödeyemiyorum. Bayrama erzak alarak girdim. Çocuklarımın babası ortada yok hiçbir şekilde. Bu çocuklar ağaç kabuğundan mı çıktılar? Neden aramıyor sormuyor. 5 aydır nafaka ödemiyor ortada yok. Ben onurumla çocuklarımın ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyorum ayakta durmaya çalışıyorum. Ben bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ediyorum."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.