Rihanna, koronavirüs kapan sporcuyla dalga geçti!

Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna, koronavirüs testi pozitif çıkan Kevin Durant'a şaka yollu laf attı. Yıldız şarkıcı, koronavirüs testi pozitif çıkan ünlü basketbolcuya "Maske takmalı mıyım" esprisini yaptı.

Yaşam Yayın: 31 Mart 2020 - Salı - Güncelleme: 31.03.2020 10:33:43
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
1031 okunma
Google News

Brooklyn Nets'in yıldızı Kevin Durant ve Rihanna, Instagram'da birbirlerine koronavirüs üzerinden şakalaştı.
 

Yıldız şarkıcı Rihanna Instagram'dan canlı yayın yapan ünlüler arasında yerini aldı. Yayına katılanlar arasında ünlü basketbolcu Kevin Durant da vardı.

 

Rihanna başlangıçta Durant'in koronavirüs testinin pozitif olmasıyla "KD'nin burada olmasına izin var mı, bu yayında maske takmalı mıyım?" diye dalga geçtiği ve sonrasında "Şaka bir yana geçmiş olsun KD" dediği görüldü.

 

Durant ise, Rihanna'nın nerede olduğunu sorgulayarak yanıt verdi ve Rihanna da son iki aydır ABD'de bulunduğunu belirtti.

 

Rihanna, NBA Finalleri'nde Los Angeles Lakers yıldızı LeBron James'e olan hayranlığını göstermesiyle ünlü.

 

Barbados'lu şarkıcı, Golden State Warriors ve o zaman LeBron liderliğindeki Cleveland Cavaliers arasındaki 2017 NBA Finalleri 1. maçı sırasında Durant ile daha önce etkileşime girmişti.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.