Koronavirüsten hayatını kaybeden Dilek'in son görüntüleri ortaya çıktı

24. dönem CHP Amasya Milletvekili Ramis Topal, koronavirüsten hayatını kaybeden yeğeni Dilek Tahtalı'nın yoğun bakımdaki son halini sosyal medya hesabından paylaştı. Dilek'e ait son görüntülerde, "Anneciğim seni çok özledim, çok seviyorum sizi" ifadeleri yer aldı.

Yayın: 26 Mart 2020 - Perşembe - Güncelleme: 26.03.2020 21:32:57
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
1011 okunma
Google News

 

Türkiye'nin en genç koronavirüsü kurbanı 33 yaşındaki Dilek Tahtalı'nın son görüntüleri ortaya çıktı. Görüntüleri, 24. dönem CHP Amasya Milletvekili Ramis Topal, sosyal medya hesabından yayınladı.

 

ANNESİNE SESLENMİŞ

 

Görüntülerle birlikte Topal; yeğeni Dilek için, "Prensesin yoğun bakımdaki son haliydi" ifadelerini kullandı. Dilek'e ait son görüntülerde, annesine seslendiği ve "Anneciğim seni çok özledim, çok seviyorum sizi" dediği duyuldu.

 

AMASYA'DA TOPRAĞA VERİLDİ

 

İstanbul'da Yeşilköy Acıbadem Hastanesi'nde hasta hizmetleri görevlisi olarak çalışırken hastalanan ve hayatını kaybeden Dilek Tahtalı'nın cenazesi memleketi Amasya'nın Gümüşhacıköy ilçesi Beden köyünde toprağa verildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.