Bursa'daki dünya devi BOSCH'tan flaş koronavirüs kararı!

Bursa'da kurulu BOSCH fabrikasının alınan kararla, koronavirüsle mücadele tedbirleri kapsamında üretime bir hafta ara verileceğini duyurdu.

Yayın: 26 Mart 2020 - Perşembe - Güncelleme: 26.03.2020 20:12:52
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
1440 okunma
Google News

Türk Metal Sendikası Bursa 1 No’lu Şube Başkanı Ali Noyan tarafından BOSCH çalışanlarına  gönderilen mesajda şu ifadelere yer verildi;

 

“Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle yaşanan sıkıntılardan dolayı Bosch Bu1, Bu2, Bu4 işyerlerimizde 30 Mart 2020 Pazartesi günü itibari ile bir haftalığına kapatma kararı alınmıştır. Bu karar doğrultusunda çalışan arkadaşlardan kullandırılan yıllık izinlerine karşılık bire bir idari izin (1 gün yıllık izin, 1 gün idari izin) uygulanacaktır. Gelişmeler ve süreç hakkında kararlar alındıkça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Tüm üyelerimize sağlıklı günler dileriz” denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.