Tüm dünya onu izlemişti! Koronavirüs hastası kadının son hali ortaya çıktı

Dünya yeni corona virüs salgını ile mücadele etmek için hız kesmeden çalışıyor. COVID-19 hastası iki çocuk annesinin yoğun bakımda çektiği video olay yaratmıştı. Genç kadının son görüntüsü ortaya çıktı.

Dünya Yayın: 26 Mart 2020 - Perşembe - Güncelleme: 26.03.2020 11:02:46
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
921 okunma
Google News

39 yaşındaki spor tutkunu Tara Jane Langston corona virüse yakalandıktan sonra hastane yatağında kendini videoya çekerken nefes almak için nasıl mücadele ettiğini gözler önüne serdi.

 

İki çocuğu ve eşiyle Polonya gezisinden döndükten sonra göğüs enfeksiyonu teşhisi konulan kadına antibiyotik tedavisi verildi.

 

Ancak Tara Langston bir türlü iyileşmiyordu.

 

Geçtiğimiz cuma günü ambulansla Londra'da Hillingdon hastanesine götürülen kadına corona virüs tanısı kondu.

 

Günler sonra titreme krizleri geçirdiğini belirten kadın, durumu daha da kötüleşince yoğun bakım ünitesine kaldırıldı.

 

Genç kadının video boyunca nefes almakta zorlandığı ve durmadan öksürdüğü görülüyor.

 

"CİĞERLERİMDE CAM VARMIŞ GİBİ" 

 

Çektiği videoda corona virüsün tehlikeleri konusunda insanları uyarırken nefes almak için mücadele eden kadın, 'Ciğerlerimde cam varmış gibi hissediyorum' ifadelerini kullanıyor.

 

"SİGARA İÇİYORSANIZ HEMEN BIRAKIN" 

 

Videoda, "Yoğun bakım ünitesindeyim ve bu kablolar olmadan nefes alamıyorum. Bunu arterime dikmek zorunda kaldılar. Üzerimde bir sürü katater var. Aslında daha önce olduğumdan on kat daha iyiyim. Artık günleri saymıyorum. Eğer hala sigara içiyorsanız hemen bırakın çünkü ciğerlerinize ihtiyacınız olacak" ifadelerini kullanıyor.

 

"SAKIN ŞANSA BIRAKMAYIN" 

 

39 yaşındaki Tara Jane Langston, aldığı her nefesin bir savaş olduğunu ifade ediyor ve "Önlem alın sakın şansa bırakmayın" ifadelerini kullanmıştı. Langston'ın çektiği video dünya çapında viral hale geldi.

 

 

SON GÖRÜNTÜSÜ UMUT IŞIĞI OLDU 

 

Genç kadın corona virüsü yendi ve hastaneden taburcu edilmeyi bekliyor. Langston yoğun bakım odasından normal odaya geçirildi ve bir video daha paylaştı.

 

 

Halen az da olsa öksürdüğünü ifade eden kadın, "Bu virüsü yendim evime ve aileme kavuşacağım için çok mutluyum. Beni en çok mutlu eden şey ise artık nefes alabiliyor olmam" ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.