Belediyeden kahkahaya boğan koronavirüs paylaşımı! 'Bize bunu yaptırmayın'

Tüm uyarılara rağmen dışarı çıkmaya devam eden yaşlılarla ilgili resmi sosyal medya hesabından bir fotoğraf karesi paylaşan Üsküdar Belediyesi, "Sizleri seviyoruz ama bizi bunu yapmak zorunda bırakmayın?" notunu düştü.

Yayın: 21 Mart 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 21.03.2020 15:42:22
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
750 okunma
Google News

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede birçok ülkeye yayılan koronavirüs salgını, Türkiye'de de can almaya devam ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün akşam saatlerinde yaptığı açıklamada virüse bağlı hayatını kaybedenlerin tamamının yaşlılar olduğunu belirterek dikkatli olunmasını istedi. Yapılan uyarılara rağmen yaşlılar dışarı çıkmaya devam edince Üsküdar Belediyesi'nden güldüren bir paylaşım ile uyarı geldi.

 

"BİZİ BUNU YAPMAK ZORUNDA BIRAKMAYIN"

 

Üsküdar Belediyesi, Twitter hesabından sosyal medyada da viral olan bir fotoğrafı paylaşarak "Sizleri seviyoruz ama bizi bunu yapmak zorunda bırakmayın?" notunu düştü.

 

SOSYAL MEDYAYI SALLADI

 

Üsküdar Belediyesi'nin bu paylaşımı kısa sürede çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.