Ölümcül virüse meydan okudular! Sabaha kadar eğlenip sokakta öpüştüler

Koronavirüs vakalarının 800'ü geçtiği İngiltere'de eğlence düşkünü gençler, virüse meydan okurcasına eğlence mekanlarında sabaha kadar eğlenip caddelere akın ettiler. Hiçbir önlem almadan sokaklarda dolaşan gençler birbirlerine sarılıp yalın ayak gezdiler

Dünya Yayın: 16 Mart 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 16.03.2020 08:49:10
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
819 okunma
Google News

Korona virüsün son 24 saat içinde hızla arttığı ve ölenlerinin sayısının 24 saat içinde ikiye katlandığı ingiltere'de çoğu insan evine kapandığı için özellikle başkent Londra'da caddeler bomboş kaldı.
 

Ancak eğlencelerine düşkün İngilizler ise uzmanların uyarılarına meydan okurcasına gece kulüplerinde sabahın geç saatlerine kadar eğlenmeye devam ettiler. Özellikle Led şehrindeki gençler eğlence mekanlarını tıklım tıklım doldurdurlar.
 

Gençler sabaha kadar eğlendikten sonra caddelere çıkıp birbirleri ile şakalaşıp bir birlerine sarıldılar. Bazı gençler ise dakikalarca öpüşmeye devam etti.
 

Eğlenen kişiler arasında sadece bir kaç kişi maske takma gereği duydu. Yangın gibi Avrupa'nın her tarafına yayılan virüs nedeni ile bir çok kentte yaşam felç oldu.

 

Ölümcül virüse karşı alıncak tedbirleri henüz hayata geçirmeyen İngiliz hükümeti ise orduya hazır olması talimatını verdi. Önlemler uygulamaya geçtikten sonra market ve hastane gibi yerlerde oluşacak olası kaosa karşı askerler konuşlanacak.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.