90 milyar dolar serveti var! İlk akıllı telefonunu aldı

Yaklaşık 90 milyar dolar serveti ile dünyanın en zengin 4. insanı olan Warren Buffett, tuşlu telefonları sonunda terk etti ve ilk akıllı telefonunu satın aldı.

Dünya Yayın: 25 Şubat 2020 - Salı - Güncelleme: 25.02.2020 13:20:57
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
1117 okunma
Google News

ABD'li milyarder iş insanı Warren Buffett  sonunda tuşlu telefonlardan vaz geçti.

 

Pazartesi günü CNBC'de yayınlanan 'Squawk Box' isimli programa konuk olan 89 yaşındaki milyarder ilk akıllı telefonunu aldığını açıkladı. 

 

Mashable'da yer alan habere göre, Warren  Buffett tercihini Apple'ın geçtiğimiz yılın eylül ayında tanıttığı iPhone 11 modelinden yana kullandı.

 

Apple'In en büyük hissedarlarından birisi olan Buffett, Apple'ın kurucusu Steve Jobs  ve iPhone ile ilgili geçtiğimiz aylarda ilginç açıklamaları ile gündeme gelmişti.

 

Buffett, Steve Jobs hayattayken kendisine  iPhone satmak için her yolu denediğini ancak kendisinin hiçbir zaman iPhone satın almadığını belirtmişti.

 

Aynı teklifin Jobs'un ölümü sonrası onun yerine geçen Tim Cook tarafından da defalarca yapıldığını açıklayan Buffet,  Cook'un kendisine her sene Noel kartı gönderdiğini ve her sene iPhone satmayı umduğunu söylemişti.

 

Buffett gelişen teknolojiye rağmen tercihini hala kapaklı telefonlardan yana kullandığının da altını çizmişti.

 

Gelen soruya esprili bir yanıt veren Buffett, "Benim iPhone aldığım gün pazar doyma noktasına ulaşmış demektir" ifadelerini kullanmıştı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.