AK Parti'den Abdullah Gül'ün sözlerine ilk yorum

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, gazetecilerin 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün parlamenter sistem, Gezi Parkı ve S-400'le ilgili sözlerini sorması üzerine değerlendirme yapmayacağını söyledi.

Siyaset Yayın: 18 Şubat 2020 - Salı - Güncelleme: 18.02.2020 14:57:06
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1372 okunma
Google News

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün bugün yayınlanan röportajında yaptığı yorumlar sorulan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik "Başka görüşler konusunda değerlendirme yapmayacağım." dedi.

 

Abdullah Gül, Karar gazetesine verdiği röportajda parlamenter sisteme dönülmesi gerektiğini söyledi. Gezi Parkı olaylarıyla ilgili gurur duyduğunu ifade eden Gül, S-400'ler konusunda da yanlış yapıldığını belirtti.

 

"BEN PARTİMİZİN GÖRÜŞLERİNİ DİLE GETİRİYORUM"

 

Gazeteciler AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'e Abdullah Gül'ün bu açıklamalarını sordu. Çelik ise şunları söyledi "Çeşitli siyasi meselelerle ilgili herkes görüşlerini dile getiriyor. Ben partimizin görüşlerini paylaşıyorum. O yüzden başka bir değerlendirmem yok. Bu konular bana sorulduğu zaman görüşlerimi açıkça dile getiriyorum.

 

Bu S-400 ve konularla ilgili biz görüşlerimizi açıklıyoruz ama başka değerlendirmelerle ilgili değerlendirme sormayın. Bu konularla ilgili sık sık konuştuğumuz için, hangi süreçlerle bu karara vardığımızı söylüyorum. Başka görüşler konusunda değerlendirme yapmayacağım. "

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.