Asansörde kendisini taciz etmeye çalışan adamı evire çevire dövdü!

Asansörde kendisini taciz etmeye çalışan adamı yumruk ve tekme atarak etkisiz hale getiren kadının görüntüsü, sosyal medyada en çok izlenenler arasında yer aldı.

Dünya Yayın: 18 Şubat 2020 - Salı - Güncelleme: 18.02.2020 13:56:23
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1429 okunma
Google News

Sosyal medyada yayılan ve kısa sürede gündem olan bir görüntüde; asansöre binen bir kadının tacize maruz kaldığı anlar yer aldı. Asansörde bulunan bir adamın taciz girişimini, tekme ve yumruk atarak savuşturan kadın büyük takdir topladı. O anlar saniye saniye asansörün güvenlik kamerasına yansıdı.

 

TACİZ ETMEYE ÇALIŞTI

 

Görüntülerde, bir adamın asansöre binen kadının ardından geldiği ve taciz girişiminde bulunduğu anlar yer alıyor. Tacizci adam, kadının arkasına geçerek yakınlaşmaya çalışıyor ancak durumu fark eden kadın bulunduğu yeri değiştiriyor. İlk girişiminde başarısız olan adam ikinci kez kadının arkasına geçerek elini kadının omzuna atıyor.

 

YUMRUK VE TEKMEYLE ETKİSİZ HALE GETİRDİ

 

Omzuna atılan eli bir çırpıda savuşturan kadın, tacizci adama önce yumruk atıp ardından sendeleyen adamı tekmeyle etkisiz hale getiriyor. Saniye saniye güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerin kahramanı korkusuz kadın, sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük takdir topladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.