Ünlü seks terapisti evinde vahşice öldürüldü!

Hollywood'da ünlülerin aile ve seks terapisti olarak tanınan Dr. Amie Harwick, daha önce uzaklaştırma kararı aldırdığı eski sevgilisi tarafından vahşice öldürüldü.

Dünya Yayın: 17 Şubat 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 17.02.2020 14:00:33
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
2044 okunma
Google News

ABD basınına göre ünlü komedyen Drew Carey’nin eski nişanlısı olan 39 yaşındaki Harwick, Cumartesi günü sabaha karşı Los Angeles’taki evinde eski sevgilisi Gareth Pursehouse ile tartışmaya başladı.

 

Bağrışmaların artması üzerine çevredeki komşular durumu polise haber verdi. Olay yerine giden polisler ünlü terapistin cansız bedeni ile karşılaştı. Tanıkların ifadesi ve kamera kayıtlarından evden son çıkan kişinin Pursehouse olduğunu belirtledi ve cinayet şüphesiyle gözaltına aldı.

 

Polis, Harwick’in kısa süre önce ayrıldığı Pursehouse hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığını ve cinayetten birkaç gün önce kararın geçerliliğinin dolduğunu belirtti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.