Hamburgerden bir ısırık alan kadın neye uğradığını şaşırdı

McDonald's'ın Avustralya'daki bir şubesinde tavuk burger yiyen kadın, içerisinden metal çubuk çıkmasıyla neye uğradığını şaşırdı.

Dünya Yayın: 17 Şubat 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 17.02.2020 13:22:40
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
1278 okunma
Google News

Fast food restoranlarındaki skandal görüntülere bir yenisi daha eklendi. Avustralya'nın Sydney kentinde yaşayan Ada Teaupa, Türkiye'de de yüzlerce şubesi bulunan McDonald's'a giderek yeğeni ve kendisi için tavuk burger siparişi verdi. Ürünlerin hazırlanmasının ardından paketi teslim alan ve eve giden Teaupa, yemeğinden ısırık aldığında büyük bir şok yaşadı. Dişini neredeyse kıracak bir cisim fark eden kadın, ekmeğin içinde metal bir çubuk olduğunu gördü.

 

"NEREDEYSE DİŞİMİ KIRIYORDU"

 

Durumu fotoğraflayan ve sosyal medyada paylaşan Teaupa, "Bakın burgerin içinden ne çıktı. Neredeyse dişimi kırıyordu. 3 yaşındaki yeğenime de aynısından almıştım. Tanrıya şükür henüz ona vermemiştim" dedi.

 

Burgeri aldığı restorana geri götürdüğünü söyleyen Teaupa, kendisinden özür dilendiğini ve telafi için yeni ürün teklif edildiğini belirtti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.