Didem Soydan bir kez daha sınırları zorladı!

Son zamanlarda verdiği cesur pozlarla adından söz ettiren ünlü model Didem Soydan, sosyal medya hesabından üstsüz fotoğrafını paylaştı.

Yaşam Yayın: 15 Şubat 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 15.02.2020 15:27:54
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
1045 okunma
Google News

Sosyal medya hesaplarından yaptığı her açıklama ve pozu ayrı olay yaratan ünlü model Didem Soydan, aktif olarak kullandığı Instagram hesabından yatakta çektirdiği üstsüz pozunu paylaştı.

 

 

ÜSTSÜZ POZ VERDİ

 

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan isimlerin başında gelen Didem Soydan, günlük yaşantısından kareleri paylaşmaya devam ediyor. Instagram hesabından zaman zaman takipçilerinden gelen mesajları ifşa eden Soydan bu sefer de cüretkar bir fotoğrafını paylaştı. Soydan, cesur pozuna ise "Final notunu düştü. Paylaşımlarını yoruma kapalı olarak yapan mankenin pozuna beğeni yağdı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.