Futbolcuları ifşa eden fenomen, cinsiyet değiştirdiğini itiraf etti!

Beşiktaş'ın yeni transferi Mohamed Elneny'nin kendisine attığı mesajları ifşa eden Instagram fenomeneni Beren Güney, seneler önce cinsiyet değiştirdiğini itiraf etti.

Yayın: 14 Şubat 2020 - Cuma - Güncelleme: 14.02.2020 10:07:39
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2381 okunma
Google News

Instagram'da cesur paylaşımlar yapan ve 95,8 bin takipçisi olan Beren Güney, seneler önce cinsiyet değiştirdi.
 

Sosyal medyada çıkan cinsiyet değiştirdi iddialarının ardından Beren Güney de yaptığı paylaşımla gerçeği itiraf etti.

 

 

Beren Güney şunları söyledi;


'Artık sizden gizlim saklım yok ve herkesin her şeyi öğrenmesinin zamanının geldiğini düşünüyorum. Başta ailem olmak üzere en yakın arkadaşlarımın desteğiyle bu paylaşımı yapacak cesareti kendimde bulabildim.
 

Uzun yıllar boyunca hayalini kurduğum görüntüye sahibim ve kendimle gurur duyuyorum. Kimse dışardan göründüğü gibi değildir ve kimsenin içinde neler yaşadığını bilemezsiniz.

 

Eğer içinizden birine bile ışık tutabiliyorsam ve güç verebiliyorsam ne mutlu bana. Hayallerinizin peşinden gidin. Kendinize ve potansiyelinize inanmaktan asla vazgecmeyin!'



Güzel fenomen eski isminin Tolga İmanoğlu olduğu,  yurt dışında ameliyat olup Türkiye'ye Beren Güney olarak geldiği ortaya çıktı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.