Hadise'nin yeni sevgilisini fotoğraftaki köpek ortaya çıkardı!

Dün Instagram hesabından bir köpekle paylaşım yapan Hadise'nin fotoğrafındaki detay yeni aşkını ele verdi. Hadise'nin pijamalı şekilde poz verdiği fotoğraftaki köpeğin yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım'a ait olduğu ortaya çıktı.

Yaşam Yayın: 12 Şubat 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 12.02.2020 11:05:27
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2590 okunma
Google News

Şarkılarının yanı sıra konserlerinde ve O Ses Türkiye'nin çekimlerinde tercih ettiği cesur kıyafetleriyle adından söz ettiren Hadise, yeni bir aşka yelken açtı. Özel hayatında birinin olduğu söyleyen ancak kim olduğunu bir türlü açıklamayan Hadise'nin oyuncu Kaan Yıldırım ile birlikte olduğu iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

 

FOTOĞRAFTAKİ KÖPEK AŞKI ELE VERDİ

 

Başarılı şarkıcı Hadise, dün sosyal medya hesabından bir köpekle çekilmiş fotoğrafını paylaştı. Hadise'nin poz verdiği köpek ise yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım'a ait olduğu ortaya çıktı. Fotoğraftaki köpeği fark eden bir sürü sosyal medya kullanıcısı Yıldırım'ın Ağustos ayında köpeğiyle yaptığı paylaşımı yeniden gündeme getirerek ikilinin birlikte olduğunu iddia etti. Hatta yakışıklı oyuncunun soyadına gönderme yapan bazı kullanıcılar 'Hadise'nin Yıldırım aşkı' şeklinde paylaşımlar yaptı.

 

"SEVGİLİM OLMADIĞINI NEREDEN BİLİYORSUNUZ?"

 

Hadise, aylar önce verdiği bir röportajda 'Yalnızlıktan sıkılmadınız mı?' sorusuna "Sevgilim olmadığını nereden biliyorsunuz" diyerek tepki göstermişti.

 

KAAN'LA DEMET'İN SEVGİLİ OLDUĞU SÖYLENMİŞTİ

 

Geçtiğimiz sene oyuncu Ezgi Eyüboğlu ile tek celsede boşanan Kaan Yıldırım'ın adı ise son olarak şimdilerde TV8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir isimli dizide başrol oynayan Demet Özdemir ile aşk yaşadığı iddia edilmiş ancak çift ilişki haberlerini kesin bir dille yalanlamıştı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.