ABD'nin temsilcisi Türkçe konuştu! 'Şehidimiz var'

Dün akşam saatlerinde Türkiye'ye gelen ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey, yaptığı ilk açıklamada Türkçe konuştu "Şehidimiz var" dedi.

Gündem Yayın: 12 Şubat 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 12.02.2020 09:15:43
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
917 okunma
Google News

ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey ve beraberindeki heyet, resmi temaslarda bulunmak üzere dün Ankara'ya geldi. Jeffrey ve heyetini Ankara'ya getiren uçak, 18.35'te Esenboğa Havalimanı'na indi.

 

ESED RUSYA'YI TEHDİT OLARAK GÖRDÜ

 

James Jeffrey, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ABD'nin NATO'daki müttefiği Türkiye'nin askerlerinin bugün İdlib'de büyük bir tehditle karşı karşıya olduğunu, bu tehdidin Rusya ve Esed rejiminden geldiğini söyledi.

 

"ŞEHİDİMİZ VAR"

 

Jeffrey'nin Türkçe yaptığı açıklamada ise şu ifadeleri kullandı "Bugün İdlib'de bizim müttefikimiz Türkiye'nin askerleri tehditle karşı karşıya. Bu tehdit Esad ve Rus hükümetinden geliyor. Şehidimiz var, başınız sağ olsun. Ankara'ya gelip Türk hükümetiyle görüşüp destek vermek istiyoruz."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.