Demet Akalın, en yakın arkadaşının kurbanı oldu!

Demet Akalın, Merve Özbey'in düğününde çekilen bir fotoğrafını Instagram hesabından paylaşmadan önce yakın dostu Özlem Yıldız'a photoshop yaptırdı. Ayarı fazla kaçıran Yıldız, Akalın'ın kolunu ve belini yamultunca sosyal medya kullanıcıları şarkıcıyı yorum yağmuruna tuttu.

Yaşam Yayın: 11 Şubat 2020 - Salı - Güncelleme: 11.02.2020 16:08:39
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1340 okunma
Google News

Güçlü sesiyle tanınan Merve Özbey, önceki akşam bir süredir birlikte olduğu Kenan Koçak ile evlendi. Ünlü isimlerin akın ettiği düğünde nikah şahitliğini yapan Demet Akalın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerinin diline düştü.

 

 

PHOTOSHOP KURBANI OLDU

 

Bir dönem Merve Özbey ile birlikte çalışan Demet Akalın, gecede toz pembe ve siyah renklerinden oluşan bir abiye tercih etti. Düğünde yakın dostlarıyla güzel vakit geçiren Demet Akalın, çektirdiği fotoğrafları da Instagram hesabından paylaşmayı İhmal etmedi. Ancak Özlem Yıldız, yakında dostu Akalın'ın bir fotoğrafına photoshop müdahalesinde bulundu. Ayarı fazla kaçıran Yıldız, Akalın'ın belini ve kolunu yamulttu.

 

ÖZLEM YILDIZ'A SİTEM ETTİ

 

Ünlü şarkıcının fotoğrafını gören takipçileri ise art arda yorum yaparak "Kolunuza ne olmuş öyle?" ve "Photoshop fazla kaçmış" dedi. Bunun üzerine Instagram hesabının hikaye kısmından paylaşım yapan Akalın "Özlem 'illa düzelteyim dur abla' Ben boşver derken. Elini! diyerek sitem etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.