Bursaspor'da Milan Baros iddiası!

Bir dönem Süper Lig'de Galatasaray ve Antalyaspor formaları da giyen 38 yaşındaki Çek golcü Milan Baros'un, Bursaspor'a transfer olacağı ileri sürüldü...

Yayın: 24 Ocak 2020 - Cuma - Güncelleme: 24.01.2020 14:24:21
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
1100 okunma
Google News

Galatasaray'ın eski futbolcusu Milan Baros, yeniden Türkiye'ye gelmeye hazırlanıyor.

 

İngiliz basınında yer alan haberlere göre 38 yaşındaki futbolcu TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor'a transfer olmak üzere. Transferin büyük ölçüde tamamlandığı ve kısa süre içerisinde duyurulacağı belirtildi.

 

2008-13 arası dönemde sarı-kırmızılıların formasını giyen Çek futbolcu, Galatasaray'daki performansıyla taraftarın sevgilisi olmuş, Cim Bom'da 116 maçta 61 gol atıp, 19 gol pası vermişti. Ardından bir dönem Antalyaspor'da da oynayan oyuncu, bir süredir ülkesinin Banik Ostrava ekibinde forma giyiyordu.

 

YENİDEN ÇIKIŞ HEDEFLİYOR

 

Liverpool'un 2005'te Şampiyonlar Ligi'ne kazanan efsane kadrosunda da yer alan futbolcu, son altı yılı Çek Cumhuriyeti'nde geçirmesinin ardından ilerleyen yaşına karşın Türkiye'de yeniden çıkış yapmayı hedefliyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.