Müge Anlı, canlı yayında öğrendiği gerçek karşısında çılgına döndü

Müge Anlı yanına kaçtığı adam tarafından dolandırıldığı gerekçesiyle canlı yayına çıkan kadının 12 yaşındaki kızının yaşadığı tacize sessiz kaldığını öğrenince çılgına döndü. Sinirlerine hakim olamayan Anlı, kadını stüdyodan kovdu.

Yayın: 23 Ocak 2020 - Perşembe - Güncelleme: 23.01.2020 15:36:42
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1464 okunma
Google News

Dolandırıldığını iddia eden Ayfer Yaralı, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak yardım istedi. Müge Anlı, dolandırıcı olduğu iddia edilen adamla konuşurken öğrendiği taciz olayından sonra canlı yayında öfke kustu.

 

KIZININ TACİZ EDİLMESİNE SESSİZ KALDI

 

Almanya'da yaşayan ve evli olan Ayfer Yaralı, sosyal medyadan tanıştığı adam için Türkiye gelip aynı evde yaşamaya başladı. Yaralı, beraber yaşadığı adamın kendisinden 20 bin euro alıp ortadan kaybolduğunu iddia etti. Kadının yaşadıklarını dinleyerek yardımcı olmaya çalışan Anlı, hiç ummadığı bir olayla karşılaştı. Ayfer Yaralı,beraber yaşadığı Nazmi isimli kişinin 12 yaşındaki kızının odasına girmeye çalıştığını ve kızını taciz ettiğini söyledi. Bunun üzerine 'Polise şikayette bulundun mu?' diye soran Müge Anlı, aldığı 'hayır' cevabını alınca kadına sert çıktı.

 

STÜDYODAN KOVDU

 

Dolandırıldıktan sonra polise giden ve bu arada polise kızının taciz edildiğini de söyleyen Yaralı'nın bu sözleri Anlı'yı daha da sinirlendirdi. Kendi parası için karakola giden ancak kızı için gitmeyen kadına tepki gösteren Anlı, "Adam seni evden atmasa o evde oturacaktın" dedi. Müge Anlı kızı için polise gitmeyen ve sessiz kalan Ayfer Yaralı'yı azarlayarak stüdyodan çıkarttı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.