Çağatay Ulusoy'un asker fotoğrafı ortaya çıktı

Geçtiğimiz haftalarda asker tıraşı olduktan sonra birliğine teslim olan yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy'un kamuflajlı ilk fotoğrafı ortaya çıktı.

Yaşam Yayın: 21 Ocak 2020 - Salı - Güncelleme: 21.01.2020 14:18:28
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
1730 okunma
Google News

Son olarak Netflix'te yayınlanan Hakan Muhafız dizisinde başrol oynayan yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy, bedelli askerlikten yararlandı. Birliğine teslim olan Ulusoy'un kamuflajlı ilk fotoğrafı da sosyal medyada yayıldı.

 

 

İLK FOTOĞRAFI YAYINLANDI

 

Son zamanlarda aldığı kilolarla ve uzattığı sakallarla dikkat çeken Çağatay Ulusoy, geçtiğimiz haftalarda kendi kuaförüne giderek asker tıraşı oldu. Tıraş olmasıyla bile günlerce konuşulan Ulusoy'un şimdi de birliğinde bir arkadaşı ile çektirdiği fotoğrafı ortaya çıktı. Ulusoy'un kamuflajlı pozu kısa sürede Instagram'da yayıldı ve binlerce yorum aldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.