Hakan Şükür'ü FETÖ'cüler dolandırmış!

YouTube'da yayınladığı videoda güvendiği dostları tarafından dolandırıldığını öne süren firari FETÖ'cü Hakan Şükür'ün ne kadar dolandırıldığı ortaya çıktı. FETÖ'cü dostları tarafından Şükür kaybettiği miktar ise 2 milyon dolardan fazla.

Gündem Yayın: 20 Ocak 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 20.01.2020 10:11:26
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1256 okunma
Google News

Geçtiğimiz günlerde UBER şoförlüğü yaptığı haberleriyle gündeme gelen firari FETÖ'cü Hakan Şükür, YouTube'da yayınladığı videoda özel yaşantısıyla ilgili yaptığı açıklamada güvendiği dostları tarafından dolandırıldığını ve tüm varlığını kaybettiğini öne sürmüştü.

 

Hürriyet gazetesi yazarı Nedim Şener, bugünkü yazısında gündeme bomba gibi düşen dolandırıcılığın detaylarını yazdı. Şener, yazısında FETÖ'cü Hakan Şükür'ün FETÖ'cüler tarafından 2 milyon dolandırıldığını belirtti.

 

İşte Şener'in yazısındaki ilgili kısım;

 

"Parlak bir futbol kariyerinden çok uğruna ülkesini bile bırakıp kaçtığı FETÖ üyeliği ile hatırlanan Hakan Şükür, Amerika'da FETÖ'cüler tarafından dolandırılmış. Basına yansıyan rakamlara göre dolandırıcılığın boyutu 2 milyon dolardan fazla. Bu konuda açıklamayı da kendisi şöyle yapmış: Amerika'da yaşarken çok güvendiğiniz arkadaşlarınızla dolandırılmaya varan şeyler yaşadım ben. Bunun ismi onlar adına dolandırma mı? Onlar ticaret diyorlar, ben dolandırma diyorum. Yani bir işi bilmemek veya bir işin sıkıştığı anda parasını kullanmak dolandırıcılıktır.

 

"FETÖ BU GÖZÜNÜN YAŞINA BAKMAZ"

 

Ya, işte böyle Hakan Şükür! Nerdeyse ömrünü verdiğin FETÖ'cüler şimdi seni dolandırıyor. FETÖ bu gözünün yaşına bakmaz. Devleti, milleti soyarken, himmet diye aylıklara çökerken sesin çıkmıyordu. Şimdi sıra sana mı geldi? Sana bunu yapan FETÖ'nün, kendilerinden olmayanlara neler yapabileceğini tahmin edebiliyor musun? Edemezsen, aklına senin de hizmet ettiğin FETÖ'nün kurduğu kumpaslarla hayatı karartılan insanlar gelsin."

 

TÜM BİRİKİMİMİZİ KAYBETTİK

 

YouTube'da yayınladığı videoda güvendiği dostları tarafından dolandırıldığını öne süren firari FETÖ'cü Hakan Şükür, "Tüm birikimimizi kaybettik. Bunları yaşamak beni ve ailemi tabi çok yıprattı. İçe kapandık" demişti

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.