Aldığı haber karşısında güzel oyuncu yataktan çıplak fırladı!

Sinemanın en prestijli ödülü olarak bilinen Oscar Ödülleri adayları açıklandı. En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu kategorisindeki adaylar arasında yer alan İngiliz oyuncu Florence Pugh ise haberi yatakta öğrendi. Aldığı habere çok sevinen oyuncu görünen göğüslerini avakado emojisiyle gizleyip o anları sosyal medyada paylaştı.

Yaşam Yayın: 14 Ocak 2020 - Salı - Güncelleme: 14.01.2020 14:09:18
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2778 okunma
Google News

9 Şubat'ta Los Angeles'ta yapılacak olan 92. Akademi Ödülleri töreninde Oscar'lar sahiplerini bulacak.
 

Sinema dünyasının en prestijlisi olarak anılan Oscar Ödülleri'nin 92'ncisi için adaylar geçtiğimiz günlerde açıklandı. Little Women filmiyle "En iyi yardımcı kadın oyuncu" kategorisindeki adaylar arasında yer alan İngiliz oyuncu Florence Pugh, ülke basınında en çok konuşulan isimler arasına girdi.
 

24 yaşındaki Pugh'un performansına övgüler yağdırılan haberlerin yanı sıra, genç oyuncunun Oscar adaylığını öğrendiği anları paylaşması basında geniş yer buldu.
 

Çünkü genç oyuncunun adaylığını öğrenme anı ve verdiği tepki bir hayli ilginçti.
 

İlk karede yatakta çıplak bir şekilde otururken görülen Pugh, telefonla konuşuyor. İkinci karede telefona bakarak çığlık atan genç oyuncu, fotoğrafların altına ise "O andan önce ve tam o anda" notunu düştü.

 


 

İkinci karede telefona bakarak çığlık atan genç oyuncu, fotoğrafların altına ise "O andan önce ve tam o anda" notunu düştü.
 

Pugh'un oynadığı Little Women, toplamda 6 dalda ödüle aday gösterildi. 92'nci Oscar Ödülleri 9 Şubat'ta sahiplerini bulacak.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.