Bursa'da 'böyle anne olmaz olsun' dedirten olay!

Bursa'da, 3 yaşındaki oğlunu bir alışveriş merkezinde cebine not bırakarak terk ettiği gerekçesiyle hakkında dava açılan Gamze Nur E'nin yargılanmasına devam edildi.

Yayın: 03 Aralık 2019 - Salı - Güncelleme: 03.12.2019 12:54:28
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
749 okunma
Google News

Bursa 6. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen ilk duruşmaya gelmeyen ve ikinci celseye polis zoruyla getirilmesine karar verilen sanık, savunmasında suçlamaları kabul etmediğini söyledi.

 

Kendisinin de çocuk esirgeme yurdunda büyüdüğünü belirten sanık, "Olaydan önce çocuk esirgeme yurdunu arayarak çocuğumu vermek istedim. Prosedürlerin uzun olduğunu söylediler. İşsizdim ve ailem yoktu. Çocuğumu bırakamıyordum, çok zor durumdaydım." diyerek kendini savundu.

 

Olay günü çocuğuyla bir alışveriş merkezine gittiğini ve küçük bir not yazarak, daha sonra yeniden bulma ümidiyle bıraktığını anlatan Gamze Nur E, pişman olduğunu belirterek beraatini istedi. 

 

Mahkemenin hakimi, sanığın dinlenilmesinin ardından duruşmayı erteledi.

 

Olay;

 

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde ocak ayında bir AVM'deki oyun parkında güvenlik görevlileri tarafından ağlarken bulunan çocuğun cebinden not çıkmıştı. Notta çocuğun, maddi yetersizlikler nedeniyle annesi tarafından terk edildiğinin yazıldığı belirlenmişti. Olayla ilgili yürütülen çalışmada, anne Gamze Nur E. kimliği tespit edilerek gözaltına alınmış, sevk edildiği adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.