Acı haberi MSB duyurdu...Şehitlerimiz var

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-3 Harekatı ve Barış Pınarı Harekat bölgesinde 2 askerimizin şehit olduğunu bir askerimizin de yaralandığını açıkladı.

Gündem Yayın: 03 Aralık 2019 - Salı - Güncelleme: 03.12.2019 09:17:12
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
1533 okunma
Google News

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-3 harekatı ve Barış Pınarı Harekat bölgesinde 2 askerimizin şehit olduğunu bir askerimizin de yaralandığını açıkladı.

 

Milli Savunma Bakanlığı açıklamasında, "Barış Pınarı Harekat bölgesinde, 2 Aralık 2019 tarihinde bölücü terör örgütü mensuplarınca havan ile yapılan taciz atışı sonucunda bir kahraman silah arkadaşımız ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Meşru müdafaa hakkı çerçevesinde gerekli karşılık verilmiş, tespit edilen hedefler etkisiz hale getirilmiştir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.