Ece Erken, evine gelen faturayı görünce öfkeden deliye döndü

Sunucu Ece Erken, bir buçuk aydır oturmadığını söylediği evine 602 TL elektrik faturası geldiğini öğrenince sinirden küplere bindi. Fatura bilgilerini Instagram hesabından paylaşan Erken "Nasıl bir enayi yerine konmaktır bu? Rezillik" diyerek sitem etti.

Yaşam Yayın: 02 Aralık 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 02.12.2019 15:44:15
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
1743 okunma
Google News

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz isimli programda sunuculuk yapan Ece Erken, gelen elektrik faturasıyla şoke oldu. Bir buçuk aydır oturmadığını iddia ettiği evine 602 TL fatura gelen Erken, Instagram hesabından elektrik dağıtım şirketine ateş püskürdü.

 

 

Sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlü isimlerin başında gelen Ece Erken, oturmadığını söylediği evine gelen elektrik faturasının bilgilerini paylaşarak "1.5 aydır oturmadığım eve gelen elektrik faturası! Nasıl bir enayi yerine konmaktır bu? Yazık ya! Rezillik..." dedi. Fatura bilgilerini bir de Instagram hesabının hikaye kısmında yayınlayan Erken "Oturmadığım ev! Dolayısıyla elektrik harcanmıyor, yönetim kapamış. Gelen fatura! Enayi yerine koymayın bizi, bu milleti" diyerek veryansın etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.