Putin'in Türkiye'ye geliş tarihi belli oldu

Rusya Devlet Başkanı Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la TürkAkım doğalgaz boru hattı projesinin çalışmalarını başlatmak için 8 Ocak'ta Türkiye'ye gelecek.

Gündem Yayın: 02 Aralık 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 02.12.2019 14:10:52
Editör -
Okuma Süresi: 33 sn.
1123 okunma
Google News

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 8 Ocak'ta TürkAkım doğalgaz boru hattı açılışı için İstanbul'da bir araya geleceklerini söyledi.

 

İKİ LİDER BÜYÜK PROJEYİ BAŞLATACAK

 

Erdoğan'ın TürkAkım'ın açılışının 8 Ocak'ta İstanbul'da yapılacağı açıklamasına ilişkin konuşan Peskov, "Gerçekten de iki liderin görüşmesi için bu tarihe yönelik hazırlık yapılıyor. Ziyaretin başlıca konusu 'TürkAkım'ın açılışı. Özellikle de bu tarihe kadar bu büyük uluslararası projenin Türkiye'de karadan geçen kısmı tamamlanacak" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.