Serenay Sarıkaya, 6 bin TL'lik botlarıyla dikkat çekti

Geçtiğimiz günlerde giydiği 7 bin TL'lik terlikleriyle çok konuşulan oyuncu Serenay Sarıkaya, bu sefer de 6 bin TL'lik botlarıyla Nişantaşı'nda görüntülendi.

Yaşam Yayın: 02 Aralık 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 02.12.2019 13:25:20
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
927 okunma
Google News

Alice Müzikali'ndeki muhteşem performansıyla adından söz ettiren oyuncu Serenay Sarıkaya, önceki gün Nişantaşı'na gitti. Geçtiğimiz hafta giydiği lüks marka terlikleriyle adından söz ettiren Sarıkaya, şimdi de kamuflaj desenli botlarıyla görüntülendi.

 

BOTLARI FİYATIYLA DİKKAT ÇEKTİ

 

Serenay Sarıkaya, Nişantaşı'nda bir binadan çıkarken basın mensuplarına yakalandı. Güzel oyuncunun 6 bin TL'lik botları ise ilgi odağı oldu. Binadan geç çıkarak şoförünü bekleten Sarıkaya, Nişantaşı trafiğini de birbirine kattı.

 

 

UZUN ARAÇ KUYRUKLARI OLUŞTU

 

Aracı yolu kapattığı için sürücüleri çileden çıkaran Serenay Sarıkaya, hızla aracına doğru gitti. Trafiği tıkayan kişinin Serenay Sarıkaya olduğunu öğrenen bazı sürücüler "Beklediğimize değdi. Serenay'ı yakından gördük" dedi. Gelen tepkilere gülümseyerek karışık veren Sarıkaya, aracına binerek uzaklaştı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.