'Kim Milyoner Olmak İster'de öz ailesini topa tutmuştu! Suskunluğunu bozdu

Kim Milyoner Olmak İster'de, kendisine maddi destekte bulunmadıkları gerekçesiyle ailesine dava açacağını söyleyen yarışmacı, tepki çeken sözleri sonrası Instagram hesabından açıklama yaptı.

Yayın: 02 Aralık 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 02.12.2019 11:24:47
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
3146 okunma
Google News

Kim Milyoner Olmak İster'de, öz ailesi hakkındaki yorumlarıyla olay olan 34 yaşındaki Buket Ebru Söylemez, gelen tepkiler sonrası sessizliğini bozdu. Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan ve yedi yıl avukatlık yaptıktan sonra farkındalık koçluğu, kuantum terapistliği ve uluslararası nefes terapistliği eğitimleri alan Söylemez, ''Ulusal ve uluslararası projeler geliştirdim. Bunlardan biri de koşulsuz sevgi davası, kendi ebeveynlerime açacağım. Parayı bulunca açacağım'' diyerek eleştiri oklarının hedefinde yer aldı.

 




İmirzalıoğlu'nun ''Ebru Hanım kimlerle geldiniz?'' sorusuna, ''Benim kan bağıyla bağlı olduğum bir ailem yok artık. Maalesef onlar burada değiller. Haberleri bile yok. Sevgi bağıyla bağlı olduğum bir aile kurdum kendime. Sosyal medya aracılığıyla, onun gücünü kullanarak'' cevabı veren yarışmacı, dünyaya gelirken rızası alınmadığı için ailesine büyük bir dava açacağını belirtti.3
Buket Ebru Söylemez'in, ailesiyle ilgili söylediği sözlere sosyal medyadan tepki yağdı. Kullanıcılar, yarışmacıya ''Avukat olmuşsun ama insan olamamışsın'' gibi hakarete varan yorumlarda bulundu.

 


Eleştiriler sonrası suskunluğunu bozan Söylemez, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı açıklamada şunları söyledi:


''Ben de beni tanıyan manevi ailem de birazcık şaşkınız'' diyerek sözlerine başlayan yarışmacı, ''Sonradan kazandığım özgüvenle 'Acaba sizli bizli değil de senli benli konuşabilir miyim?' diye endişe ile yayın tarihini beklerken fragmanda bile kendimi görmedim, 10 yıldır da aşırı nadir bir şekilde televizyon karşısında idim ki, bir anda kendimi gördüm televizyonda. Oraya onları anlatmaya da çıkmamıştım...

 


Ordu'dan gece yolculuğu ile İstanbul'a sırf mülakata geldim. Arka arkaya mülakatları geçirdiler ve çekime aldılar! Yaklaşık 1 hafta uykusuzluğun yorgunluğun sebep olduğu düşük dirençle o kadar toparlayabildim. Dava açıldığında duyulacaktı aslında ama sanırım yapımcı tarafından bilinçli bir şekilde orda odağım ona çekildi.


Olsun. Ben her ne kadar saç makyaj ve itici mimik ve gülüşlerime takılı kalsam da, 'Bilinçli bir manipüleye maruz mu kaldım?' desem de, inanılmaz güzel oldu yine de!'' diyerek sözlerini noktaladı.


Ailesiyle tüm bağlarını kopardığını söyleyerek Twitter'ın en çok konuşulanları arasına giren Buket Ebru Söylemez'in, geçmiş paylaşımlarında anne ve babasının yer alması dikkat çekti.

 


Söylemez, anne-babasının gençlik fotoğraflarına, ''Bana hayat veren insanlar! Yani beni yaratanlar! Annem yetim, babam öksüz! Annem Gürcistan Karadeniz karması, babam da Kürt! İkisi de 9 kardeş, ikisi de kardeşler içinde tek öğretmen olanlar... Bolu'da üniversitede tanışıyorlar ve evleniyorlar. Önce Çankırı, sonra Kastamonu, sonra Hatay'ın köylerinde, sonra Urfa merkezde sınıf öğretmeni olarak çalışıyorlar. Bu da üniversite yıllarından bir kare... Biz adliyede bile kot giyelim hala!'' notu düştü.
 

Bir diğer paylaşımdaki not ise şöyleydi: ''Aklın anneden, ruhun babadan gelen genlerde kodlandığına inanıyorum. Bilinçli ya da bilinçsiz bir tercih yapmadıysanız anne ve babanız arasında, demem o ki ebeveynlerinizle ilgili eleştirel yönünüz çok yönlü ise düşünce ve alışkanlıklarınızda annenizin gölgesini, içinizde daha derinlerde babanızın sesini bulursunuz. O yüzdendir ki, anneyle kırgınlıklar yaşanır, babayla uçurum gibi kavgalar. Annelerin haklılığı her daim aklın süzgecinde doğrulanır, amma velakin babanın haklılığı için yaşın kemale ermesi, tecrübe edilmesi yani ruhun eğitilmesi gerekir. Hayattaki tezatlık burada da kendini gösteriyor, göründüğü gibi olmayan her şey gibi, zamanla çıkıyor ortaya. Metayla ilişkilenen baba figürü ve maneviyatla ilişkilenen anne figürü, insanoğlunun yanlış algılamalarından biri daha olabilir kanımca. En çok baskılanan tarafın daha çok sürgün vermesi gibi. Yüzünüz ve gözleriniz ruhunuzun izlerini taşır.''
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.