Terörist elebaşıyla canlı yayın yapan ülkeden bir skandal daha

Terör örgütü YPG'nin terörist elebaşı Mazlum Kobani ile canlı görüşme yapan Rusya'dan bir skandal hareket daha geldi. Rusya'nın Suriye'deki komutanı Alexander Çayko, terörist elebaşıyla bir araya geldi.

Dünya Yayın: 02 Aralık 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 02.12.2019 09:53:31
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
922 okunma
Google News

Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, YPG'li teröristbaşı Mazlum Kobani ile canlı yayında görüşmüş, beraberindeki komutanlarla birlikte YPG'li teröristin görüntüleri basına servis edilmişti. Türkiye ile birlikte ortak tatbikat yapan Rusya, terör örgütü YPG'nin terörist elebaşıyla yakınlaşmaya devam ediyor. Şimdi de Rus komutan Alexander Çayko, Mazlum Kobani ile görüştü.

 

RUSYA, KOBANİ İLE YAN YANA

 

Rusya'nın Suriye'deki askerlerinin komutanı Alexander Çayko, Kobani'yle bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmeyi Kobani, Twitter'dan duyurdu. YPG elebaşı, Rus komutanla yaptıkları görüşmede; Amuda, Tel Tamr ve Ayn İsa'da Rus askerlerinin konuşlanması için anlaştıklarını belirtti.

 

CANLI YAYIN YAPMIŞLARDI

 

Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, YPG'li terörist Mazlum Kobani ile görüntülü görüşme yaptı. Görüşmede, Bakan Şoygu'ya Rus komutanlar da eşlik etmişti. YPG'li teröristin, görüşmede Rus bayrağının önünde oturduğu dikkatlerden kaçmadı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.