Kıvanç Tatlıtuğ'la aşk yaşadığı iddia edilmişti! Sevgilisiyle görüntülendi

Bir dönem adı Kıvanç Tatlıtuğ ile aşk dedikodularına karışan Portekizli model Sara Sampaio, erkek arkadaşı Oliver Ripley ile Meksika'da görüntülendi.

Yaşam Yayın: 02 Aralık 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 02.12.2019 09:46:41
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
1068 okunma
Google News

28 yaşındaki Portekizli model Sara Sampaio, Meksika'nın Tulum kentinde tatilin keyfini çıkarıyor. Kusursuz fiziğiyle dikkat çeken Victoria's Secret meleği Sampio'nun, sarı bikinisini çekiştirdiği anlar kameralara yansıdı.
 

Görüntülendiğinden habersiz bir şekilde sahilde vakit geçiren Sampaio, 2015 yılından beri aşk yaşadığı milyarder sevgilisi Oliver Ripley ile objektiflere takıldı.

 

 

Bir süre önce yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile aynı reklam filminde yer alan Sampaio'nun adı, Tatlıtuğ ile aşk dedikodularına karışmıştı.

 

Eşi Başak Dizer'e olan aşkını her fırsatta dile getiren Tatlıtuğ, çıkan dedikodulara ateş püskürmüş, "Hakkımda yapılan asılsız haber ve yorumlar aleyhine yasal haklarımı kullanacağım" diyerek iddiaları kesin bir dille yalanlamıştı.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.