Aleyna Tilki'den yağmur altında sütyensiz dans!

Paylaşımıyla adından söz ettiren Aleyna Tilki, yağmur altında yaptığı kalça dansını paylaştı. Tişörtüyle dans eden Tilki'nin sütyen giymediği takipçilerin gözünden kaçmadı.

Yaşam Yayın: 02 Aralık 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 02.12.2019 09:00:23
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
5941 okunma
Google News

 

 

Her paylaşımı ve yaptığı her hareketle magazin gündeminin merkezine oturan Aleyna Tilki, son videosuyla yine çok konuşuldu. Geçtiğimiz günlerde kalçasına yaptığı Photoshop'la eleştiri alan genç şarkıcı, yağmur altından dans ettiği videosuyla dikkat çekti.

 

 

YAĞMUR ALTINDA KIVRAK DANS

 

Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan ve paylaşımları çoğu kişi tarafından yadırganan genç popçu yine yaptı yapacağını. Tilki, Rihanna'nın "Work" şarkısı eşliğinde bahçede yağmur altında dans etti. Tişörtle dans eden genç şarkıcı kıvrak hareketler sergilediği videosuna kısa sürede beğeni ve yorum yağdı.

 

 

MESAJIYLA DİKKAT ÇEKTİ

 

Aleyna Tilki, yaptığı dansla yağmurun tadını çıkardığı videosunun altına "Bulutlar falan ağlamıyor. Yağmur damlaları yeryüzüne inip benimle eğlenmek istiyor belkide. Doğayla bütünleşin, yağmurun altında ıslanın ve mutlu olun! Anneler babalar, çocuklarınıza yağmurda dışarı çıkma hastalanırsın demeyin! Asıl yağmuru bilmeyen ve onunla bir olmayan insanlar hastadır, hem de kalıcı olarak!" notunu düştü.

 

 

"SANA SÜTYEN ALAYIM MI?"

 

Takipçilerinin "Hasta olursun" uyarısını yaptığı Tilki'ye bazı takipçileri "Sana sütyen alayım mı?" gibi yorumlar yaptı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.