Ringde büyük skandal! Türk rakibini öldürmeye çalıştı

Rafael Abrahamyan isimli Ermeni dövüşçü, Türk rakibi Batuhan Akduman'ı boğarak öldürmeye çalıştı. Hakemin ayırma çabaları hiçbir işe yaramadı.Bir süre sonra fenalaşan Akduman baygınlık geçirdi.

Gündem Yayın: 07 Ekim 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 07.10.2019 08:55:25
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
817 okunma
Google News

Sosyal medyada paylaşılan dövüş sahnesi izleyenleri dehşete düşürdü. Ermeni dövüşçü Rafael Abrahamyan ve Türk dövüşçü Batuhan Akduman arasında bir müsabaka gerçekleşti. Müsabaka esnasında Abrahamyan, Türk dövüşçü Batuhan Akduman'ı boğarak öldürmeye çalıştı.

 

TÜRK SPORCU FENALAŞARAK BAYILDI

 

Hakem araya girdiyse de başarılı olamadı. Ermeni sporcunun uzun bir süre boğazını sıktığı Batuhan Akduman bir süre sonra fenalaşarak bayıldı.

 

ERMENİ SPORCUDAN RAHAT TAVIRLAR

 

Hazır bekleyen sağlık ekipleri kendinden geçen sporcu Akduman'a müdahale ederken, Rafael Abrahamyan isimli sporcunun ring üzerinde sergilediği rahat tavırlar dikkatlerden kaçmadı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.