Oğullarının intihar haberini alan anne ve babanın feryatları yürekleri dağladı

Kayseri'de market işleten bir genç, kendini asarak intihar etti. Acı haberi alan anne ve baba, olay yerinde gözyaşı döktü. Olay yerine ilk gelen baba, "Yetişemedim" diye feryat etti.

Asayiş Yayın: 10 Ocak 2021 - Pazar - Güncelleme: 10.01.2021 20:06:36
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
1137 okunma
Google News

Kayseri'nin Kocasinan ilçesine bağlı Yenidoğan Mahallesi'nde Güzelkaya Sokak'ta meydana gelen olayda Akşahin marketi işleten O.A'nın intihar edeceğini haber alan yakınları markete geldi. Yakınları market içinde O.A'nın kendini astığını fark ederek hemen 112 ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler O.A'nın hayatını kaybettiğini belirledi.

 

YAKINLARI SİNİR KRİZ GEÇİRDİ

 

Acı haberi alan O.A'nın babası, "Yetişemedim" diye feryat ederken, olay yerine gelen yakınları da sinir krizleri geçirdi. Polis ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından O.A'nın cansız bedeni morga kaldırılırken, olayla ilgili olarak işlem başlatıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.