Oğullarını vatani birliğine teslim eden aile kaza yaptı! 3 ölü

Oğullarını vatani birliğine teslim etmek için Samsun'a giden aile, İstanbul'a dönmek üzere çıktıkları yolda trafik kazası yaptı. Kazada genç askerin anne ve babası ile kardeşi yaşamını yitirdi.

Asayiş Yayın: 30 Ocak 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 30.01.2021 17:55:13
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
1380 okunma
Google News

İstanbul Esenyurt'ta ikamet Mustafa Çelik (47), vatani görevini yapması için oğlu Mürsel Çelik ile birlikte yanına eşi Gülbahar Çelik ve diğer oğlu Gürsel Çelik'i de alarak bu sabah Samsun'a vardılar.

 

YOLDAN ÇIKIP KANALA GİRDİLER

 

Mürsel Çelik'i askeri birliğine teslim eden aile İstanbul'a geri dönerken baba Mustafa Çelik idaresindeki hafif ticareti araç direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu yoldan çıkarak yolun sağındaki su kanalına girip 50 metre sürüklendi.

 

AYNI AİLEDEN 3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

 

Kazada, Mustafa Çelik, eşi Gülbahar Çelik ile oğlu Gürsel Çelik ağır yaralandılar. Yaralılar, 112 ekipleri tarafından ambulanslarla Kavak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldılar. Anne Gülbapar Çelik ise ilk müdahalesinin ardından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Baba ile oğlu Kavak Devlet Hastanesi'nde, anne ise Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatlarını kaybettiler.

 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.