Öğrencisiyle ilişkiye giren evli kadın öğretmenden şok tehdit!

İngiltere'de 16 yaşındaki öğrencisine kendini tatmin ederken çektiği videoları gönderdiği gerekçesiyle yargılanan 35 yaşındaki evli öğretmen Kandice Barber'in davasında yeni gelişmeler ortaya çıktı. Öğretmenin, ilişkiyi ifşa etmesi durumunda öğrencisini sınıfta bırakmakla tehdit ettiği ortaya çıktı.

Dünya Yayın: 19 Ocak 2021 - Salı - Güncelleme: 19.01.2021 10:55:32
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
1016 okunma
Google News

Savcılık yaptığı soruşturmada öğretmen ve öğrencinin telefonlarının incelemeye alındığını, mesajlardan öğretmen ve öğrencinin boş bir arazide ilişkiye girdiğini tespit etti.

 

Yetkililer, öğretmenin öğrencisini ilişki hakkında konuşması halinde kendisini sınıfta bırakmakla tehdit ettiğini belirtti.

 

Öğretmen Kandice, öğrencinin telefonunu aldıktan sonra öğrencisi ile cinsel içerikli sohbet etmeye başladı. Okul çıkışı öğretmen ve öğrenci ağaçlık olan boş bir araziye gidip ilişkiye girdi.

 

Öğrenci ve öğretmenin ilişkisi ortaya çıktıktan sonra öğretmen öğrencisinden mesajlarını silmesini istedi ancak öğrenci mesajları sakladı.

 

Öğretmen ise mahkemede hakkındaki iddiaları kabul etmedi. Mahkeme heyeti, daha fazla delil toplanması için karar vereceği duruşmayı erteledi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.