Nusret Gökçe, altın kaplamalı kahveyi 500 TL'ye satacak!

Altın kaplama etin ardında altın kaplama kahve çıkaran sosyetik kasap Nusret Gökçe, fiyatlarıyla yine gündem oldu. Gökçe, yeni çıkaracağı altın kaplamalı kahvesini 500 TL'ye satmaya hazırlanıyor.

Yaşam Yayın: 14 Eylül 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 14.09.2020 11:08:58
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
849 okunma
Google News

Tuz serpme hareketiyle dünyaya yayılan sosyetik kasap Nusret Gökçe, ilginç sunumlu ürünleriyle gündem olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda eti altınla kaplayarak satışa sunan Gökçe, bu sefer de altınla süslediği kahvesini satışa sunmaya hazırlanıyor. Ünlü kasabın kahve için istediği rakam ise herkesi şaşkına çevirdi.

 

BİR KAHVE 500 TL

 

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Nusret Gökçe, önceki gün altınla süslenmiş kahvesini içerken video paylaşarak kahve dükkanı açacağını söyledi. Takvim'de yer alan habere göre: Şu anda Nispetiye'de iki iş yerini gezen Nusret, mal sahipleri anlaşabilirse 15 milyon TL bütçeyle kahveci açacak. Gökçe, kısa sürede çok konuşulan kahvesini 500 TL'den satışa sunacak. Öte yandan ünlü isim altın kaplamalı hamburgerini de 2 bin liraya satıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.