Nilüfer’in yeni yol haritası “tarım”…

Başkan Erdem merkez ilçeler içinde Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’la birlikte koltuğunda en avantajlı başkanlardan biri.

Yayın: 09 Nisan 2021 - Cuma - Güncelleme: 09.04.2021 10:25:23
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1166 okunma
Google News

Yerel seçimlerin üzerinden tam 2 yıl geçti. Her yıl olduğu gibi bu yılda belediye başkanları icraatın içinden toplantıları düzenlemeye başladılar. İlk toplantı Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’den geldi. Erdem bir yılın değil, tam 2 yılın yani, görevdeki 730 günün değerlendirmesini yaptı.


Başkan Erdem merkez ilçeler içinde Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’la birlikte koltuğunda en avantajlı başkanlardan biri. Çünkü, Nilüfer’de başkanlık koltuğunda 2. yılını doldurmasına rağmen öncesinde de Mustafa Bozbey’le birlikte belediyenin yönetim kadrosunda yer aldığı için ilçenin en ucra köşelerine kadar her bir metrekaresine vakıf ve hikayesini bilen biri.


Ve tabii 2.büyük şanslı kısmı, Mustafa Bozbey gibi kent markası bir ismin bıraktığı şehircilik çıtasının yüksekliğinin getirdiği konforlu bir kentin yönetim idaresine oturmuş olması…


O yüzden hizmette devamlılık esastır ilkesinde “koltuk ve makam” dışında pek kendisi için değişiklik olduğunu sanmıyorum. Zaten görüntü de o, her zamanki gibi mütevazi ve samimi kimliğini koruyor.


Gelelim,dünkü toplantıya…

 

 


Sunumunda da, 730 günü değerlendiren kitapçıkta da en dikkat çeken detay, daha doğrusu ana tema, Nilüfer’in bundan böyle sanayi kimliği başta olmak üzere tüm renkleri barındıran yaşam biçimi yerine tarım kenti kimliğinin ön plana çıkarılmış olması idi ki, tam yerinde bir politik duruş çünkü, bundan böyle tarım ülkemizin yükselen değeri durumunda.

 

 

 

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLA...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.