Nilüfer'den bir üzücü haber daha

Meme kanserini atlattıktan sonra domuz gribi tedavisi gören Nilüfer'den üzücü bir haber daha geldi. Yapılan tetkiklerde sanatçının akciğerinde mantar enfeksiyonu geliştiği tespit edildi.

Yaşam Yayın: 25 Şubat 2020 - Salı - Güncelleme: 25.02.2020 09:55:40
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1137 okunma
Google News

Daha önce meme kanseriyle savaşan ve hastalığı yenmeyi başaran Nilüfer, geçtiğimiz ocak ayında da domuz gribi teşhisiyle hastaneye yatırılmıştı.

 

Daha sonra yapılan tetkik ve testlerde sanatçıya akciğerde üreyen 'Aspergillus' (mantar enfeksiyonu) teşhisi konuldu. Aspergillus'a domuz gribi hastalığının, sanatçının alerjik bir yapısı olmasının ve buna yönelik kullandığı ilaçların yol açtığı düşünülüyor.
 

YAZ BAŞINDA İYİLEŞMİŞ OLACAĞIM
 

Akciğerdeki mantar enfeksiyonları tamamen yok olabilen, ancak uzun tedavi gerektiren bir rahatsızlık. Bu nedenle Nilüfer, tüm zamanını evinde dinlenerek geçiriyor ve tedavisine de evinde devam ediyor.

 

Sevenlerinin merakını gidermek için bir açıklama yapan sanatçı, şöyle dedi: "Rahatsızlığım süresince bana moral veren, sevgilerini ve güzel dileklerini yollayan dostlarıma, sevenlerime ve takipçilerime çok teşekkür ederim. Bu destek benim için çok kıymetli. Umarım yaz başında yine yeni yeniden iyileşmiş olarak karşınızda olacağım."


Nilüfer, daha önce rahatsızlığı nedeniyle 25 Nisan'a ertelediği Bostancı Gösteri Merkezi konserini son doktor kontrollerinin ardından iptal etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.