Nilüfer Belediyesi Podcast takipçilerini bekliyor

Nilüfer Belediyesi, dünya genelinde milyonlarca kişi tarafından kullanılan, Türkiye’de de son yıllarda trend haline gelen “Podcast” alanında yayınlara başladı. “Nilüfer Belediyesi Podcast” adıyla birçok platformda yer alan Nilüfer Belediyesi, her hafta yeni programlarla dinleyicilerle buluşuyor

Yayın: 06 Nisan 2021 - Salı - Güncelleme: 06.04.2021 12:40:08
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1100 okunma
Google News

Çevre, eğitim, inovasyon gibi bir çok alanın yanı sıra teknoloji ve dijital dünyadaki gelişmeleri de yakından takip eden ve çalışmalarını bu yönde geliştiren Nilüfer Belediyesi, dünyada geniş kitleler tarafından kullanılan ve Türkiye’de de son yıllarda trend haline gelen “Podcast” alanında yayın yapmaya başladı.

 


Birçok farklı alanda gerçekleştirilen program ya da etkinliklerin kaydedilmiş sesli bölümlerini barındıran bir yayın türü olarak tanımlanan podcast, dijital ortamda kullanıcılarına pek çok avantaj sağlıyor. Bilgisayar ve bütün akıllı cihazlar aracılığıyla dinlenebilen, dünyanın her yerinden erişilebilen ve istendiğinde indirilebilen podcast yayınları, bu özellikleriyle dikkat çekiyor.

 

Nilüfer Belediyesi de “Nilüfer Belediyesi Podcast” adıyla Spotify, Google Podcasts, Apple Podcasts, Spreaker, Deezer platformlarında şimdilik 3 programla yer alıyor.  

 

 

Nilüfer Belediyesi çalışanları Hasiye Yiğitbay ve Ali Cenk Algün’ün hazırladığı “Nilüfer’de Bu Hafta” programında, Nilüfer Belediyesi’nin hizmetleri, Nilüfer’deki kültür sanat, spor ve sosyal etkinlikler hakkında bilgilendirmelerin yanı sıra kentin bilinmeyen güzellikleri tanıtılıyor. Podcast listesinde yer alan “Cahille Diyalog” programında da, kendini cahil olarak nitelendiren bir kişi, merak ettiği, bilgi sahibi olmadığı konuları tüm açık yürekliliğiyle konuk ettiği “Bir bilene” soruyor. “Cahille Diyalog” programı, dinleyicilerini aydınlanma yolculuğuna dâhil ediyor.

 

 

Sanatseverleri, “Her an, her yerde Tiyatro” ile buluşturmayı hedefleyen Nilüfer Belediyesi Nilüfer Kent Tiyatrosu da, podcastteki yerini aldı. Takipçiler, Nilüfer Belediyesi Nilüfer Kent Tiyatrosu oyuncularının okumasını yaptığı oyunları, diledikleri yerde diledikleri zaman dinleyebiliyor. Nilüfer Belediyesi Podcast, her hafta yeni konu, konuk ve oyun seslendirmeleriyle listesini güncelliyor.

 

 

Nilüfer’de olup bitenden haberdar olmak, etkinlik duyurularını kaçırmamak, doğal güzelliklerin yer aldığı mekânlar hakkında bilgi sahibi olmak ve radyo tadında tiyatro dinlemek için Nilüfer Belediyesi Podcast’e, Spotify, Google Podcasts, Apple Podcasts, Spreaker, Deezer ve www.nilufer.bel.tr/podcast web sitesi üzerinden erişebilir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.