Nilay Deniz, 3 yıllık eşinden boşanma kararı aldı

Dizi setinde tanıştığı yönetmen Erçin Karabulut ile 3 sene önce nikah masasına oturan oyuncu Nilay Deniz, boşanma kararı aldı. Genç oyuncu sosyal medya hesabından eşinin soyadını ve fotoğraflarını sildi.

Yaşam Yayın: 02 Kasım 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 02.11.2020 15:20:46
Editör -
Okuma Süresi: 34 sn.
1378 okunma
Google News

Kanal D ekranlarında yayınlanan ancak kısa süre önce final yapan Çatı Katı Aşk dizisinin başrol oyuncularından 27 yaşındaki Nilay Deniz, 3 yıllık evliliğini fikir ayrılıkları nedeniyle bitirmeye karar verdi.

 

HER ŞEYİ SİLDİLER

 

TV100'de yer alan habere göre, Eşinin soyadını ve beraber mutlu günlerde çektikleri video ve fotoğrafları sosyal medya hesabından silen Nilay Deniz boşanmanın ardından hayatına yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. Çift, boşanma kararının ardından sosyal medyada birbirini takipten çıkardı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.