Neymar eski sevgilisini unutamıyor

Dünya futbolunun en önemli isimlerinden Neymar, eski sevgilisi Natalia Barulich'i bir türlü unutamıyor. Brezilyalı yıldız, bir dönem birlikte olduğu güzel şarkıcının sosyal medyadaki fotoğrafını beğendi ve kısa sürede gündem olmayı başardı.

Yaşam Yayın: 11 Mart 2021 - Perşembe - Güncelleme: 11.03.2021 17:40:52
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2710 okunma
Google News

PSG'nin Brezilyalı yıldızı Neymar, bir süre aşk yaşadığı ve daha sonra yollarını ayırdığı şarkıcı Natalia Barulich'i henüz unutabilmiş değil. Yıldız isim, sosyal medyadan yaptığı hamleyle aklının halen güzel modelde olduğunu gösterdi.

 

 

 

 

Instagram'da 3,6 milyon takipçisi bulunan Barulich'in havuzda bikiniyle verdiği pozunu beğenen Neymar, sosyal medya kullanıcılarına yakalandı. 300 binden fazla kişinin beğendiği fotoğrafı beğenen Neymar'ın bu hamlesi kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

 

 

İLİŞKİLERİ KISA SÜRMÜŞTÜ

 

 

2020 yılının son döneminde kısa süreli birliktelik yaşayan Barulich-Neymar ikilisi, sonrasında ilişkilerini yürütemeyerek ayrılmışlardı.

 

ÖZEL HAYAT SORUSU SİNİRLENDİRMİŞTİ

 

 

Neymar'dan önce bir diğer ünlü şarkıcı Maluma'yla aşk yaşayan güzel şarkıcı, geçtiğimiz aylarda katıldığı bir programda özel hayatıyla ilgili sorulan sorulara tepki göstermiş ve "Bunun bir müzik programı olduğunu ve yeni şarkımı anlatacağımız sanıyordum, özel hayatımı değil" diyerek program moderatörünü eleştirmişti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.