'New York'un yarısıyla yattım' demişti! Bebeğini emzirirken poz verdi

Dünyaca ünlü büyük beden model Ashley Graham, oğlunu emzirirken verdiği pozla dergiye kapak oldu. Bir dönem "New York'un yarısıyla yattım" itirafıyla dikkatleri üzerine çeken ünlü model bu kez de hamilelik sonrası sözleriyle şaşırttı.

Yaşam Yayın: 02 Haziran 2020 - Salı - Güncelleme: 02.06.2020 09:43:16
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1474 okunma
Google News

James Ervin ile mutlu bir evlilik sürdüren 31 yaşındaki model Ashley Graham, 5 ay önce oğlunu kucağına almanın mutluluğunu yaşamıştı. Annelik duygusunu tadan Graham, müjdeli haberi sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmıştı.

 

Büyük beden model Ashley Graham doğum yaptıktan sonra işlerine biraz ara vermiş ve çocuğuyla vakit geçirmeye başlamıştı. Karantina sürecinde de evinden çıkmayan Graham'ın Ocak ayından beri ilk kez bir dergi çekimine katıldığı ortaya çıktı. Graham oğlu Isaac ile kapak oldu.

 

Ashley Graham yeni doğmuş bebeğini emzirdiğini anlarla Harper's Bazaar'ın Temmuz sayısında kapak güzeli oldu.

 

32 yaşındaki model, COVID-19 salgınından bu yana ailesiyle birlikte kaldığı Nebraska'da kocası Justin Ervin tarafından çekilen pozlarla beğeni topladı.

 

 

Evlenmeden önce "New York'un yarısıyla yattım" sözleriyle şaşkınlık yaratan Ashley Graham, verdiği röportajda, kariyerinin çoğunu vücut pozitifliğinin değerini artırarak geçirirken, hamile olduğunu keşfettikten sonra yaşadığı fiziksel değişikliklerle mücadele ettiğini itiraf etti.
 

Hamileliğin yarattığı değişimler sebebiyle neye uğradığını şaşıran Graham "vücudum çok hızlı değişiyordu. Zihinsel olarak anlamam gerçekten biraz zaman aldı, çünkü vücudumu deviren bir uzaylı vardı" yorumunda bulundu.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.