Nerden tutsak elimizde mi kalıyor ne?

Oysa AK Parti’yi 19 yıl iktidarda tek başına tutan yegane güç, kriz yönetimlerinden hep başarıyla çıkmış olmasıydı. Halk da her kriz dönemi ”Bunu yaparsa ancak Reis yapar ve B, C planı ile atlatırız” güvencesi vardı. Ama ya şimdi?

Yayın: 06 Mayıs 2021 - Perşembe - Güncelleme: 06.05.2021 03:56:24
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
735 okunma
Google News

Son dönemde nereden tutarsak tutalım hep elimizde kalıyor.Sanki,  içinde bulunduğumuz ekonomik, siyasal ve covid krizi yönetilemiyor gibi bir durumla karşı karşıyayız…Oysa AK Parti’yi 19 yıl  iktidarda tek başına tutan yegane güç, kriz yönetimlerinden hep başarıyla çıkmış olmasıydı. Halk da her kriz dönemi ”Bunu yaparsa ancak Reis yapar ve B, C planı ile atlatırız” güvencesi vardı.

Ama ya şimdi?



 

-İngiliz mutasyonu, Afrika mutasyonu derken şimdi de Hindistan mutasyon çıktı ki, bu mutasyonun bilim adamlarına göre gençlerde ölüm riskini artırdığı  söylenirken, covid salgını nedeniyle tam kapanmanın  başladığı  perşembe günü, Hindistan’a 3 uçak seferi yapılmasına mı ?

 

-Biontec aşısının önce iptal edilip, gelen tepkiler üzerine  24 saat sonra cep telefonlarına gelen” randevunuz  geçerlidir” mesajıyla, orta çaplı bir aşı krizinin yaşanmasına mı?

 

-Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın aşıların zamanında elimize ulaşmadığını açıklamasının hemen ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çıkıp da “Aşı sıkıntımız yok” demesine mi?

 

-Aşı olduğumuz halde bilim adamlarının “yeniden hastalanacaksınız, tehlike geçmiş değil” demeleriyle aşı karşıtlığını desteklemelerine  mi?


-Prof. Dr. Mehmet Ceyhan’ın “bu 3. dalga idi, bayram sonrası 4. dalga geliyor”sözlerine mi?

 

-Her gece sürekli TV’lerde boy gösteren bilim adamlarının birbiriyle çelişen  korku  imparatorluğu kuran açıklamalarına mı?


-Kültür Bakanı  Mehmet Nuri Ersoy’un  “bu kapanma en çok turistlere yarıyor, rahat rahat dolaşıyorlar” açıklamasına mı?

 

 

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLA...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.