Mustafakemalpaşa’dan Muğla’ya yardım eli

Bursa'da Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin koordinasyonunda yardımsever vatandaşların desteği ile hazırlanan yardım tırı orman yangınlarıyla mücadele eden Muğla bölgesindeki ekipler ve mağdur vatandaşlar için yola çıktı.

Yayın: 05 Ağustos 2021 - Perşembe - Güncelleme: 05.08.2021 12:30:15
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
1017 okunma
Google News

Mustafakemalpaşa ilçesinden yardım tırı, Belediye Başkanı Mehmet Kanar ve meclis üyeleri tarafından Adnan  Menderes Meydanı'ndan afet bölgesine uğurlandı.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, tüm meclis üyeleriyle birlikte parti gözetmeksizin el birliği ile toplanan yardımların tırla gönderildiğini açıkladı. Yardımların ihtiyaç olduğu sürece devam edeceğini söyleyen Başkan Kanar, "Türkiye Cumhuriyeti Devletinin güçlü olduğuna vurgu yaparak yangınların söndürüleceğini biliyoruz. Bir tane yanan yerin bin tane olarak diriltileceğini de biliyoruz. Yangınlar sebebiyle hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, yaralılara şifa diliyorum. Çağrımıza ses vererek dayanışmaya katkı sunan Mustafakemalpaşa halkına yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.