Mustafakemalpaşa'da çifte hizmet açılışı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mustafakemalpaşa ilçesinin kırsal Yamanlı ve Doğancı Mahallelerine kazandıran hizmet binaları törenle hizmete açıldı.

Yayın: 14 Kasım 2021 - Pazar - Güncelleme: 14.11.2021 15:30:04
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
585 okunma
Google News

 Bursa’da kırsaldan kent merkezine olan göçün önüne geçmek için tarımsal kalkınmanın sağlanması amacıyla çiftçilere her türlü desteği sağlayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, diğer taraftan kırsal bölgelerde yaşam kalitesini yükseltecek yatırımları da hız kesmeden sürdürüyor.

Mustafakemalpaşa İlçesi’ne bağlı Yamanlı Mahallesi için projelendirilen 840 metrekare alanda 323 metrekare inşaat alanına sahip içinde, düğün salonu, mutfak, depo ve tuvaletlerin bulunduğu hizmet binası inşaatı tamamlanırken, Doğancı Mahallesi’ne de toplam 860 metrekare alan üzerine içinde, düğün salonu kahvehane, işyeri, ofis, sağlık odası, depo ve tuvaletlerin yanı sıra 181 metrekare alanlı terası bulunan 2 katlı hizmet binası kazandırıldı.

Her iki mahallede de önemli bir sosyal ihtiyacı karşılayacak olan hizmet binaları Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve vatandaşların katıldığı törenlerle hizmete açıldı.

Yamanlı ve Doğancı Mahallesi Hizmet Binalarının açılış törenlerinde konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, taş üstüne bir taş daha koymak, var olan bir sorunu daha ortadan kaldırmak için mücadele etmekten başka hiçbir hesaplarının olmadığının altını çizdi.

 

Büyükşehir’de göreve geldiği günden bu yana Mustafakemalpaşa ilçesini önemli hizmetlerle buluşturduklarını dile getiren Başkan Aktaş, “Bugüne kadar 31,5 kilometre sıcak asfalt, 215 kilometre sathi kaplama, 198 kilometre içme suyu hattı, 85,5 kilometre kanalizasyon hattı, 8 kilometre yağmur suyu hattı imalatı yaptık. Paket içme suyu arıtma tesisleri, atık su arıtma tesisi, atık su terfi merkezlerini ilçeye kazandırdık. Çiftçilerimize yönelik fide, fidan ve teknik desteklerimiz devam ediyor. Yapımını tamamladığımız Yamanlı ve Doğancı Hizmet binalarımızı açıyoruz. Sincansarnıç ve Kosova hizmet binaları da tamamlanma aşamasına geldi. Onları da yakında hizmete açacağız. Bakmayın siz birilerinin konuştuğuna. Birileri konuşacak, iftiralar atacak. Ancak biz ısrarla hizmet üretmeye devam edeceğiz. Hizmet binalarımız mahallelerimize, ilçemize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.