Muharrem İnce, Kılıçdaroğlu'nu topa tuttu!

Muharrem İnce, yeni parti iddialarının ardından CHP'den gelen "Partiyi bölüyor" eleştirilerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef göstererek yanıt verdi. İnce, "Değişime imza verenleri dışla, sonra dostlarınla hayal kur, bölücü olan kim?" dedi.

Siyaset Yayın: 05 Ağustos 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 05.08.2020 19:14:14
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
830 okunma
Google News

CHP eski Yalova Milletvekili Muharrem İnce, yeni parti iddialarının ardından CHP kanadından gelen "Partiyi bölüyor" eleştirilerine Twitter hesabından yaptığı paylaşımla yanıt verdi.

 

"BÖLÜCÜ OLAN KİM?"

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na gönderme bulunan Muharrem İnce paylaşımında, "Değişime imza veren Milletvekillerini, Belediye Başkanlarını, Kurultay Delegelerini dışla sonra dostlarınla hayal kur. Bölücü olan kim?" dedi.

 

CHP KANADINDAN PEŞ PEŞE SERT TEPKİLER

 

Muharrem İnce'nin yeni parti kuracağı iddialarının ardından CHP kanadından peş peşe sert tepkiler geldi. CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Uyan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Muharrem İnce için "hain" nitelemesinde bulundu. Uyan, İnce için, "İnce için "CHP sayesinde bu memleketi yönetmeye aday olanlar kişisel menfaatleri sebebiyle yeni bir parti imasıyla bu onurlu bayrağa ihanet içerisinde olarak tarihte yerini hain olarak alacaklardır" ifadelerini kullandı.

 

İnce'nin parti kuracağı iddialarına eski CHP Milletvekili Mustafa Özyürek de tepki gösterdi. Özyürek, "Tepki ve öfke ile kurulan partiler başarılı olmamıştır" dedi.

 

"OLMADI VE HİÇ YAKIŞMADI"

 

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül ise, Muharrem İnce'nin yeni parti kuracağı iddialarına ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Evladıyım dediğin partinin Kurultayında açık kürsüye çıkıp konuşmayacaksın. Sükut ikrardan gelir gibi! Parti kuruyor denilirken susacaksın. AK Parti'nin yüzde 30'lara eridiği ortamda iktidara can suyu vereceksin. Olmadı ve hiç yakışmadı. Ya da" ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.