Muharrem İnce 'Beştepe'ye giden CHP'linin' peşini bırakmıyor!

Sözcü yazarı Rahmi Turan'ın köşesine taşıdığı "Erdoğan ile görüşen CHP'li" iddiası ile ilgili açıklama yapan Muharrem İnce, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile telefonda görüştüğünü belirterek, "Bence böyle bir görüşme yok." dedi.

Siyaset Yayın: 22 Kasım 2019 - Cuma - Güncelleme: 22.11.2019 08:46:36
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
1653 okunma
Google News

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan'ın köşesine taşıdığı "Erdoğan ile görüşen CHP'li" iddiası ile ilgili yeni bir açıklama yaptı.

 

CNN Türk canlı yayında gazeteci Hande Fırat'ın sunduğu Gece Görüşü programına mesaj gönderen Muharrem İnce, konu ile ilgili olarak CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile bir görüşme yaptığını belirtti.

 

"KILIÇDAROĞLU'NA O 'ŞEREF YOKSUNU'NU SÖYLEYİN DEDİM"

 

İsmail Küçükkaya'nın sabah programına katılan CHP lideri Kılıçdaroğlu, " Saray'a gidip Erdoğan ile konuşan ismi biliyorum. İsim vermek istemiyorum." demişti. CHP liderinin bu sözleri sonrası Kılıçdaroğlu ile görüştüğünü açıklayan İnce, "O kişiyi kendisine sordum. Bildiğini söylemedi. O 'şeref yoksunu'nu söyleyin dedim. Yarın ayrıntılı bir görüşme yapacağım. Bence böyle bir görüşme yok." diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.