Müge Anlı'da yine olaylı yayın! Ortalık karıştı...

Müge Anlı, günlerdir 8 yıldır kendisinden haber alınamayan Lütfiye Gündüz'ü bulmak için araştırmalar yapıyor. Bugün yayınlanan bölümde ise Gündüz'ün eski eşi ile sevgilisi olduğu ileri sürülen genç adam yüzleşti.

Gündem Yayın: 26 Nisan 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 26.04.2021 16:59:37
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1425 okunma
Google News

Nevşehir'de yaşayan 2021 yılı itibarıyla 40 yaşında 4 çocuk sahibi olan Lütfiye Gündüz'den 8 yıldır haber alınamıyor. Acılı aile Müge Anlı'ya katılarak yardım istedi. Bugün ise canlı yayında yeni bir gelişme yaşandı.

 

"ÖLDÜYSE DE ÇOK İYİ OLDU"

Halası Lütfiye Gündüz'ün bulunması için canlı yayına çıkan Zeynep ve abla Altun Erdoğmuş'u telefonla arayan Lütfiye Gündüz'ün kızları "Annemi aramayın bilmediğiniz şeyler var. Bizim öyle bir annemiz yok, benim babamı bu işe karıştırmayın. Öldüyse de çok iyi oldu" dediği öne sürüldü. Halasının yıllar önce bir olaydan dolayı dayak yediğini söyleyen Zeynep, "Bu olaydan sonra bir daha görmedim. Polis bildirmediğim için vicdan azabı çekiyorum" dedi.

 

 

 

 

ESKİ EŞ VE SEVGİLİ KARŞI KARŞIYA

Müge Anlı'da bugün ise Lütfiye Gündüz'ün kocası Duran Özdemir ve sevgilisi olduğu iddia edilen Nurullah karşı karşıya geldi. 8 yıldır kayıp olan Lütfiye Gündüz hakkında fuhuş soruşturması açıldığı ortaya çıktı. Bu durumun üzerine, koca Duran Özdemir'in "Laf söz dinlemezdi hiç, engel olamadım" demesi herkesi şaşkına çevirdi.

 

 

 

 

"KARINA NASIL SAHİP ÇIKAMIYORSUN"

Bunun üzerine sevgilisi olduğu iddia edilen Nurullah, "Sen adam değil misin, karına nasıl sahip çıkamıyorsun" diyerek tepki gösterdi. Bu sözler ise üzerine stüdyoda gerginlik yaşandı. Canlı yayında konuşan Nurullah ise Lütfiye ile aralarında abla-kardeş ilişkisi dışında bir ilişki olmadığını Duran'ın yalan söylediğini dile getirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.