Müge Anlı'da cinayet itirafı! Ablası ve eniştesi öldürüp kuyuya atmış

Afyonkarahisar'da esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan Cevdet Uysal ve Zeliha Uysal çifti bir kuyuda cansız şekilde bulundu. Müge Anlı'nın programına katılıp ablası ve eniştesini arayan kardeşin eşi, ifadesinde "Kocam, kardeşini ve eniştesini öldürdü" itirafını yaptı.

Yayın: 11 Kasım 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 11.11.2020 12:20:48
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
853 okunma
Google News

Ayfonkarahisar'da 26 Ekim günü esrarengiz bir şekilde kaybolan 64 yaşındaki Zeliha Uysal ve 66 yaşındaki Cevdet Uysal, her yerde aranıyordu. Çocukları, Araştırmacı-Gazeteci Müge Anlı'nın programına çıkarak bilgi ve görgü şahidi aramıştı.

 

Çiftin kızı H. K., Müge Anlı'ya, "Dayım Bünyamin Altınay, mal kavgası yüzünden annemle babamı tehdit ediyor. Ondan şüphe ediyorum" demişti. Bunun üzerine Zeliha Uysal'ın ağabeyi Bünyamin Altınay, canlı yayına gelerek, "Bana iftira atıyorlar. Ben de ablamı arıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

 

EVLERİNİN YAKININDAKİ KUYUDA BULUNDULAR

 

Dünkü yayınında izleyicilerine seslenen ve bölgedeki kuyulara dikkat çeken Müge Anlı, şüpheli bir şey görenlerin ihbarda bulunmasını istedi. Bu çağrının hemen ardından gelen bir ihbarla Uysal çifti, evlerine 1,5 kilometre uzaklıktaki kullanılmayan bir su kuyusunda öldürülmüş olarak bulundu.

 

"KOCAM, ABLASINI VE ENİŞTESİNİ ÖLDÜRDÜ"

 

Cesetlerin bulunmasının hemen ardından Dinar İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürülen Bünyamin Altınay'ın JASAT ekiplerine ifade veren eşi Nazire Altınay, "Ablasını ve eniştesini, mal davası yüzünden kocam öldürdü. Diğer kardeşi Kadir ile birlikte cesetleri taşıdılar" itirafını yaptı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.